fbpx

Vírusmentes utazás ENC kütyüvel Horvátországban

 

Miért biztonságos az ENC használata?

 

A horvát autópályákon a megtett kilométerek alapján útdíjat kell fizetniük a használóknak.

ENC nélküli utazás esetén a fizetős autópálya szakaszokra történő felhajtáskor – a parkolóházakhoz hasonlóan – egy gomb benyomása után (amit naponta több ezren nyomnak meg) egy papír kártyát kapunk, amelyet a lehajtásig meg kell őrizni, ahol az útdíj a személyzetnél (akik naponta több száz autóssal érintkezhetnek és beszélhetnek) bankkártyával vagy készpénzzel (horvát kunával) fizethető ki.

Ha viszont ENC eszközt bérelsz, akkor érintésmentesen lehet az ENC-vel jelzett fizetőkapukon áthaladni, se felhajtáskor nem kell gombot nyomni, se lehajtáskor bankkártyát vagy készpénzt átadni és visszakapni.

A No Roamingtól bérelt ENC-eszközök minden kiadás előtt fertőtlenítésre kerülnek, így 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, hogy eszközeink virusmentesek! A bérlőinktől GLS-sel vagy postán visszaérkező ENC-ket elkülönítve fogadjuk és bontjuk ki, majd fertőtlenítjük és ezután ellenőrizzük le azokat.

Foglald le most az ENC-t >>

 

Miért tekinthető biztonságos úticélnak a horvát tengerpart?

 

Valóban emelkedésnek indult június közepétől az igazolt fertőzések száma Horvátországban, de mint beigazolódott ezek többségi eszéki és zágrábbi gócponthoz köthető, a Balkánről érkező személyek hozták be, amely országokkal szemben azonnal visszaállították a karanténkötelezettséget.

Sajnos emiatt is növekedett a határátlépés ideje Horvátország felé, hiszen a határon ki kell szűrniük az ezekből az országokból Magyarrországon keresztül bejutni akarókat. További időt vesz igénybe a belépési kérdőív ellenőrzése is, amelyet kérjük, hogy mindenki töltsön ki már az utazás előtt!

A belépési űrlap itt érhető el >>

 

 

Horvátországba utazók 10 pontja

Összegyűjtöttük és folyamatosan frissítjük a legfontosabb információkat a Horvátországba utazó nyaralók részére!

Kattints ide az információkért >>

 

2022-ben már az ENC-kölcsönzőtől!

Kedves korábbi megrendelőnk!
2022. január 1-jétől a No Roaming ENC üzletágát átvette az ENC-kölcsönző Kft., ezért az idei ENC bérléshez átirányítunk majd az enc-kolcsonzo.hu weboldalra!
Az ENC-kölcsönzőnél elérhető személyes átvételi lehetőséggel és a kiszámítható napidíjas rendszerrel még egyszerűbben és gyorsabban juthatsz majd az eszközhöz.
Idén is bérelj ENC-t utazásodhoz!