fbpx

Újranyitják a határokat

 

Ahogy közeledünk a nyárhoz egyre jobb híreket olvashatunk a külföldre utazás tekintetében.

Június közepétől, várhatóan, Horvátország megnyitja határait a turisták számára, ahogy teszi ezt Németország és Ausztria is egy tegnapi sajtóközlemény alapján.

A Balti országok egy hónappal korábbra tervezik a nyitást, 2020.május 18-al.

Várhatóan idén is nagyon népszerű lesz Horvátország, különösen, hogy a szokásosnál kevésbé lesznek zsúfoltak a strandok. A maszk viselése szabadtéren nem kötelező, helyette a strandokon előírt távolságtartást vezetnek be, kényelmesebbé téve ezzel a fürdőzést, napozást.

Számos ügyfelünk foglalta át a május-júniusi szállását augusztus-szeptemberre, így csekély számú lemondást tapasztaltunk az elmúlt két hónapban. Azonban vannak még szabad eszközeink, így érdemes előre gondolkodni és már most megrendelni az ENC-t, hiszen júliusban nagyon gyorsan elfogynak. A rendelés dátuma bármikor módosítható, így egy esetleges változás esetén semmilyen problémát nem okoz a bérlés megváltoztatása.

 

2022-ben már az ENC-kölcsönzőtől!

Kedves korábbi megrendelőnk!
2022. január 1-jétől a No Roaming ENC üzletágát átvette az ENC-kölcsönző Kft., ezért az idei ENC bérléshez átirányítunk majd az enc-kolcsonzo.hu weboldalra!
Az ENC-kölcsönzőnél elérhető személyes átvételi lehetőséggel és a kiszámítható napidíjas rendszerrel még egyszerűbben és gyorsabban juthatsz majd az eszközhöz.
Idén is bérelj ENC-t utazásodhoz!