fbpx

Turisztikai információk Horvátországról – magyarul!

 

Örömmel osztjuk meg olvasóinkkal, hogy a croatia.hr weboldal magyar nyelvű turisztikai tartalmakkal várja a Horvátország iránt érdeklődőket. A Horvát Idegenforgalmi Közösség gondozásában megjelenő portálon 15 nyelven (angol, horvát, német, olasz, cseh, francia, japán, holland, lengyel, orosz, szlovén, szlovák, spanyol, svéd) olvashatók információk az országról.

 

„Ne az életed töltsd fel napokkal, hanem a napjaid élettel!”

 

Az Élmények menüpontban a természeti csodákról, strandokról, kempingekről, hajózásról, gasztronómiáról, kultúráról, valamint az aktív, a wellness, a luxus és a vidéki turizmusról találhatók írások.

Az Éld át rovatban 15 metszetben kaphatunk betekintést a látnivalókból, mint például az 1000 sziget útvonala, Utazás a tenger mentén, A kulisszák mögött, Pihenés kettesben, Itt az idő szórakozni, Állítsa helyre életenergiáját.

Folyamatosan frissül a elérhető események listája, és naprakész utazási információkhoz is juthatunk az oldalon.

Egy új menüpontban elérhetők el a koronavírussal kapcsolatos kérdések és válaszok is!

 

Mindenkinek ajánljuk a #CroatiaFullOfLife bekövetését az Instagramon: naponta egy csodálatos fotó élménye teszi teljessé az utazásig hátralévő várakozást.

 

Fedezd fel Horvátországot!

 

ENC-t pedig a NoRoamingtól bérelhetsz hozzá!

 

Forrás: www.croatia.hr/hu-HU

 

2022-ben már az ENC-kölcsönzőtől!

Kedves korábbi megrendelőnk!
2022. január 1-jétől a No Roaming ENC üzletágát átvette az ENC-kölcsönző Kft., ezért az idei ENC bérléshez átirányítunk majd az enc-kolcsonzo.hu weboldalra!
Az ENC-kölcsönzőnél elérhető személyes átvételi lehetőséggel és a kiszámítható napidíjas rendszerrel még egyszerűbben és gyorsabban juthatsz majd az eszközhöz.
Idén is bérelj ENC-t utazásodhoz!