fbpx

Szezon előtti ENC akció

 

SZABÁLYZAT

AKCIÓ NEVE:
Szezon előtti ENC akció!

IDŐTARTAMA:
2020.01.22-től annak visszavonásáig, de legkésőbb 2020.05.31-ig.

LEÍRÁSA:
Amennyiben a www.noroaming.hu webshopban alkalmi használatra ENC eszközt bérelsz, majd az ENC-t megrendelés szerint átveszed,  az eszközt rendeltetésszerűen használod, és az utazásod 2020.05.31-ig befejeződik, tehát az utolsó ENC kapus fizetés 2020.06.01. 00 óra 00 perc előtt megtörténik, akkor az ENC eszköz visszaküldését követő elszámoláskor az 5000 Ft-os adminisztrációs díjat részedre visszatérítjük!

EGYÉB FELTÉTELEK:
A Szezon előtti ENC akció! más akcióval nem vonható össze. Kizárólag a webshopban történő online megrendelés esetén érvényes, amennyiben a megjegyzés rovatban írásos utalás történik az akcióra, például: Szezon előtti akció! Az utólagos elszámolásban meghatározott összeg visszatérítése kizárólag banki átutalás formájában történik a megrendelő által megadott magyarországi bankszámlaszámra. Minden egyéb szolgáltatási feltétel megegyezik az aktuális ÁSZF-ben rögzítettekkel.

+ JAVASLAT:
Ha nyáron utaznátok, és tudjátok már az időpontot, érdemes most azonnal lefoglalnotok az ENC-t, mert júliusban és augusztusban már nem lesznek szabad eszközeink. Kockázat nincs, a rendelés később módosítható és ráértek átvételkor fizetni.