Partnereink

Ensure Pénzügyi Szolgáltató Kft.

Az Ensure Kft. több évtizedes pénzügyi közvetítői és biztosítási tapasztalattal rendelkező szakértőkkel és partnerekkel tevékenykedik. Ügyfeleik száma jelenleg több, mint tízezer, az általuk kezelt biztosítási állománydíj összege meghaladja az 1,7 milliárd forintot.

Azure Ventures Zrt.

Az adriai vitorlázás szakértője, ahol több saját vitorlással is rendelkeznek.

Az Azure a világ tengerein 12000 hajó felett rendelkezik foglalási joggal.

BPC Rendszerház Kft.

Komplex informatikai üzemeltetés és rendszergazda szolgáltatás, virtuális szerver szolgáltatással. Weboldal fejlesztés, speciális alkalmazás fejlesztés. Költséghatékony és csúcsteljesítményű szerverek.

 

 

Vanessia Kft.

A Vanessia Kft. 13 éves múltra tekint vissza a pályázati tanácsadói piacon. Cégünk a 2016-os pályázati szezon elejére közel 3.800 sikeres pályázat elkészítésében, menedzselésében vett részt. Segítséget kívánunk nyújtani ahhoz, hogy az ötletekből, elképzelésekből, vágyakból a valós lehetőségeknek megfelelő, sikeres projektek szülessenek.

 

Educomm Kommunikációs Bt.

Cégük neve két fő tevékenységüket tükrözi: az edukáció, azaz oktatás és a kommunikáció, elsősorban idegen nyelvű kommunikáció együttese alkotja az Educomm-ot. Folyamatosan keresik a legjobb megoldásokat, fejlesztik szolgáltatásaikat és innovatív módszereket dolgoznak ki, hogy Önnek mindig a legjobbat nyújthassák, olyan nyelvi szolgáltatást, ami minden minden igényt kielégít.

 

 

Inter Opis Szolgáltató Kft.

Az Inter Opis Szolgáltató Kft. azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a közlekedési-, és munkabalesetek vétlen sérültjeinek abban, hogy személyi sérülésük miatti kárigényük szakszerűen érvényesítésre kerüljön, és ezáltal a baleset következtében előállt nehéz helyzetükben mielőbb jogos kártérítéshez juthassanak.