Partnereink

Ensure Pénzügyi Szolgáltató Kft.

Az Ensure Kft. több évtizedes pénzügyi közvetítői és biztosítási tapasztalattal rendelkező szakértőkkel és partnerekkel tevékenykedik. Ügyfeleik száma jelenleg több, mint tízezer, az általuk kezelt biztosítási állománydíj összege meghaladja az 1,7 milliárd forintot.

Azure Ventures Zrt.

Az adriai vitorlázás szakértője, több saját vitorlással is rendelkeznek.

Az Azure a világ tengerein 12000 hajó felett rendelkezik foglalási joggal.

Médiabó Tanácsadó Kft.

SALESABO – ÉRTÉKRE SZABVA. A Médiabó Tanácsadás új márkája a különböző értékesítés alapú webes megoldások optimalizálására, legyen szó arculatról, tartalomról vagy akár a teljes üzleti folyamatról.

Vanessia Kft.

A Vanessia Kft. 16 éves múltra tekint vissza a pályázati tanácsadói piacon. Már több mint 4000 sikeres pályázat elkészítésében, menedzselésében vett részt. Segítséget kíván nyújtani ahhoz, hogy az ötletekből, elképzelésekből, vágyakból a valós lehetőségeknek megfelelő, sikeres projektek szülessenek.

Educomm Kommunikációs Bt.

A cég neve két fő tevékenységüket tükrözi: az edukáció, azaz oktatás és a kommunikáció, elsősorban idegen nyelvű szolgáltatások. Folyamatosan keresik a legjobb megoldásokat, fejlesztik szolgáltatásaikat és innovatív módszereket dolgoznak ki, hogy a legjobbat nyújthassák.

Inter Opis Szolgáltató Kft.

Az Inter Opis Szolgáltató Kft. azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a közlekedési-, és munkabalesetek vétlen sérültjeinek abban, hogy személyi sérülésük miatti kárigényük szakszerűen érvényesítésre kerüljön, és ezáltal a baleset következtében előállt nehéz helyzetükben mielőbb jogos kártérítéshez juthassanak.

BPC Rendszerház Kft.

Komplex informatikai üzemeltetés és rendszergazda szolgáltatás, virtuális szerver szolgáltatással. Weboldal fejlesztés, speciális alkalmazás fejlesztés. Költséghatékony és csúcsteljesítményű szerverek.

Credit Control Kft.

 Magyar alapítású cég, a követelésmenedzsment piac egyik meghatározó hazai szereplője. Segít, hogy energiáinkat ne a kintlévőségek behajtására, hanem megrendelőink minőségi kiszolgálására fordítsuk.