fbpx

Így juthatsz el a gyorsabb letenyei határátkelőhöz!

 

Hétvégente jelentős torlódás szokott kialakulni az M7-es autópályán lévő letenyei határátkelőn, ezért határozottan javasoljuk ebben az időszakban a régi határátkelő használatát.
Itt a terhelt időszakokban is 15-30 percen belül átjuthatsz, míg az autópályán megesik, hogy 2-3 órát is kell várakozni.
A belépési adatlapot mindenképpen töltsétek ki még elindulás előtt, így nem tartjátok majd fel a határátkelő forgalmát.
Érdemes az útvonaltervező alkalmazásokon (Google Maps, Waze) még időben leellenőrizni a torlódást az autópályán.

Hogyan jutsz el a régi határátkelőhöz?

Az autópályás határátkelő előtt kettéválik az M7-es autópálya. Itt sorolj jobbra és az M70-es (Ljubljana)/7-es (Letenye) felé folytasd az utat. A csomópontot követően körülbelül 1 km múlva már tábla jelzi a 7-es utat Zágráb/Letenye (határállomás)/Budapest táblával. Az autópályáról lekanyarodást követően az út egy körforgalomhoz vezet, amely előtt a táblát követve jobbra kell fordulnunk.  Ez az út már a határhoz vezet. A határátkelőt követően az út visszavezet az autópályára és folytathatjátok az utat.

Néhány kilóméter múlva érkeztek az első ENC kapuhoz, ahol a jobb oldali sávba sorolva már használhatjátok is a tőlünk bérelt ENC kütyüt!

 

2022-ben már az ENC-kölcsönzőtől!

Kedves korábbi megrendelőnk!
2022. január 1-jétől a No Roaming ENC üzletágát átvette az ENC-kölcsönző Kft., ezért az idei ENC bérléshez átirányítunk majd az enc-kolcsonzo.hu weboldalra!
Az ENC-kölcsönzőnél elérhető személyes átvételi lehetőséggel és a kiszámítható napidíjas rendszerrel még egyszerűbben és gyorsabban juthatsz majd az eszközhöz.
Idén is bérelj ENC-t utazásodhoz!