fbpx

Horvátország köszönetet mond a magyaroknak is!

 

A Horvát Nemzeti Idegenforgalmi Hivatal új „Köszönöm” promóciós kampányt indított a közösségi médiában, a Facebookon, az Instagramon és a Twitteren, amellyel szeretnénk megköszönni a külföldi turistáknak, hogy Horvátországot, a horvát úticélokat választották idei nyaralásukhoz.

A kampány 13 országban fut az elkövetkező időszakban: Németországban, Ausztriában, Szlovéniában, Lengyelországban, a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában, Olaszországban, Magyarországon, Belgiumban, Franciaországban, Svédországban, Svájcban és az Egyesült Királyságban.

„Ezzel a kampánnyal szeretnénk köszönetet mondani minden külföldi vendégnek, akik az előírt járványügyi intézkedések és utazási protokollok ellenére, ebben a kihívásokkal teli és kiszámíthatatlan évben megmutatták bizalmukat Horvátország iránt. Célunk, hogy továbbra is fenntartsuk az érdeklődést Horvátország iránt, és mindenki tudtára adjuk, hogy jövőre is szívesen látjuk őket! „- mondta Kristjan Stanicic, a hivatal igazgatója, megjegyezve, hogy idén eddig több mint hétmillió turista látogatott el az országba, amelyből csaknem hatmillió külföldi turista volt.

A „Köszönöm” kampány középpontjában a négy legtöbb vendégéjszakát hozó külföldi ország, Németország, Szlovénia, Lengyelország és a Cseh Köztársaság áll. Magyarország idén is 7. lett a külföldi országok listáján, annak ellenére, hogy tavalyhoz képest megfeleződött a Horvátországba utazó magyarok száma. Míg 2019-ben 2 449 562 vendégéjszakát töltöttünk a horvátoknál, addig idén csak 1 147 938-at, amely így 53%-os csökkenést jelent.

A kampányban kiemelik az egyes országok három legkedveltebb és leglátogatottabb célpontjait, így a németeknél Medulin, Poreč és Rovinj, az angoloknál Dubrovnik, Hvar és Split, a lengyeleknél Omiš, Makarska és Baška Voda, míg a magyaroknál Crikvenica, Rovinj és Vir egy-egy fotóján helyezték el az adott ország nyelvén, hogy „Köszönjük!”.

A No Roaming ENC nevében ezúton szeretnénk mi is megköszönni mindenkinek, aki vállalta az horvátországi utazást, különösen bérlőinknek, akik ENC kütyüvel utaztak az autópályán. Nagyon reméljük, hogy jövőre előrébb léphetünk az országok rangsorában és minél több magyar honfitársunk ismerheti meg Horvátország csodáit!

2022-ben már az ENC-kölcsönzőtől!

Kedves korábbi megrendelőnk!
2022. január 1-jétől a No Roaming ENC üzletágát átvette az ENC-kölcsönző Kft., ezért az idei ENC bérléshez átirányítunk majd az enc-kolcsonzo.hu weboldalra!
Az ENC-kölcsönzőnél elérhető személyes átvételi lehetőséggel és a kiszámítható napidíjas rendszerrel még egyszerűbben és gyorsabban juthatsz majd az eszközhöz.
Idén is bérelj ENC-t utazásodhoz!