fbpx

HAC ENC – megújult felülettel érkezik a horvátok útdíj fizető alkalmazása

 

A HAC (Horvát autópálya kezelő) nemrégiben egy teljesen új, jobb, innovatívabb és kezelhetőbb alkalmazással helyettesítették korábbi applikációjukat. Akik rendelkeznek ENC készülékkel, azoknak az app nagy segítség lehet az utazás során.

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

Név:                     HAC ENC

Célja:                   Útdíj fizetés és utazási információk

Android:              Google Play

iOS:                      App Store

Ár:                        Ingyenes

December 18-a óta, tölthető le a megújult arculatú HAC ENC alkalmazás. Mindazok számára hasznos lehet, akik elektronikus úton fizetnek útdíjat Horvátországban. A HAC kissé ügyetlenül végezte az átállást az új rendszerre, mivel erről nem tájékoztatták az ügyfeleket. Egyszerűen leállították a régi rendszert, de az átmeneti időszakban az új applikáció nem volt teljesen működőképes – a várakozás azonban kifizetődő volt.

Az új HAC ENC alkalmazás sokkal átláthatóbb és gyorsabb, mint az eddigi és több lehetőséget is kínál. A felhasználók az alkalmazáson keresztül tölthetik fel ENC számlájukat, de ezt most közvetlenül az alkalmazásban tehetik meg bankkártyával, ENC-kuponnal, internetbankon keresztül, vagy SMS-el. Az alkalmazásban több ENC-t is kezelhetünk egyszerre.

 

Ezen kívül az alkalmazás lehetővé teszi, a tervezett út útdíjának ellenőrzését is, továbbá megmutatja nekünk a legközelebbi pihenőt vagy benzinkutat, de rákereshetünk a legközelebbi vásárlási pontra is, ahol feltölthetjük, vagy megvehetjük az ENC készüléket. Az alkalmazásban naprakész információk is rendelkezésünkre állnak a HAC által üzemeltetett autópályák forgalmának állapotáról.

2022-ben már az ENC-kölcsönzőtől!

Kedves korábbi megrendelőnk!
2022. január 1-jétől a No Roaming ENC üzletágát átvette az ENC-kölcsönző Kft., ezért az idei ENC bérléshez átirányítunk majd az enc-kolcsonzo.hu weboldalra!
Az ENC-kölcsönzőnél elérhető személyes átvételi lehetőséggel és a kiszámítható napidíjas rendszerrel még egyszerűbben és gyorsabban juthatsz majd az eszközhöz.
Idén is bérelj ENC-t utazásodhoz!