fbpx

Gyakori kérdések

Biztosan van térerő ott, ahova megyek?

A No Roaming a célországok mobilszolgáltatóinak hálózatait használja, ennek megfelelően a No Roaming által biztosított eszközöket használó felhasználók ugyanolyan lefedettséget kapnak, mint az adott ország lakosai. Országonként biztosítunk lefedettségi térképet, amely a www.noroaming.hu/#lefedettsegi-informaciok oldalon érhető el.

 

Mekkora adatforgalomra számítsak?

Egy weboldal = kb. 4MB
Egy 4 perces mp3 = kb. 6MB
Egy 5 perces Youtube videó = kb. 15MB
1 óra WoW játék = kb. 30MB
100 perc Skype = kb. 75MB

 

Mi a teendő, ha tovább használnám az eredetileg megadott időponthoz képest az eszközt?

Ha tovább maradsz, és internetet is szeretnél, egyszerűen rendelj további napokat a webshopunkból, és a megrendelés végén a megjegyzés rovatban tüntesd fel, hogy a nálad lévő eszközt szeretnéd tovább használni. A fizetés módja ilyen feltöltés esetén PayPal/bankkártya vagy utólagos készpénzes kiegyenlítés.

 

Meg lehet-e vásárolni az eszközt?

A SIM-kártyákat nem lehet megvásárolni, azokat kizárólag kölcsönözni tudod. Amennyiben MiFi routert szeretnél tőlünk vásárolni, vedd fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal.

 

Mennyibe kerül?

Az árak a célországtól és a kölcsönzés időtartamától is függnek, és eltérőek lehetnek. Árainkért látogass el webshopunkba.

 

Ha valami gond van, akkor ki tud segíteni, kihez forduljak?

A No Roaming Help Desk telefonszámán, e-mailcímén állunk rendelkezésedre, így bárhol is vagy, magyar nyelven nyújtjuk a technikai támogatást.