fbpx

Küldd vissza futárral az ENC-t!

Figyelem! Itt nem küldhető vissza más termék, csak és kizárólag a No Roaming Kft-től korábban megrendelt ENC!

Az ENC visszaküldés díja kedvezményesen 500,- forint, melyet az elszámoló számlán fogunk feltüntetni és ez alapján tudod majd kifizetni, illetve amennyiben a befizetett előleg összege magasabb mint a felhasznált útdíj, akkor ennyivel fogjuk csökkenteni a visszautalandó összeget. Csak akkor rendeld meg, ha már hazaértél!

gls-furgon kép
  1. Kérjük, töltsd ki és küldd el az alábbi online megrendelőlapot! A megrendelés sikeres elküldése után a "Rendelésed sikeresen fogadtuk!" felirat jelenik meg a weboldalon. A GLS is visszaigazolja a megrendelést a megadott e-mail címre. Amennyiben valamilyen hiba történik, hibaüzenet jelenik meg és visszaigazolás sem érkezik. Kérjük, hogy ilyenkor próbáld meg a következő napra kérni a futárt. Hétvégén már nem lehet hétfőre GLS futárt igényelni! Ilyenkor kérd a futárt keddre, ezért az egy nap csúszásért nem fogunk késedelmi díjat számolni.
  2. A csomagfelvétel napján reggel értesítést kapsz a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a felvétel várható idejét egy 3 órás időintervallumban (pl. 8-11 óra között) és a futár telefonszámát.
  3. A felvett csomagokat a futárszolgálat visszajuttatja részünkre, hogy elkészíthessük az elszámolást. A futárnak nem kell fizetned!

Figyelmeztetés: A következő munkanapon történő csomagfelvételhez a megrendelést legkésőbb 17:00-ig kell leadnod!

Hétvégén nem lehet hétfőre futárt rendelni, ilyenkor kérd a futárt keddre, ez nem számít késedelemnek.
Futárt legfeljebb 5 munkanappal korábban tudsz rendelni! A rendelésed akkor fogadtuk, ha a "Rendelésed sikeresen fogadtuk!" felirat jelenik meg a weboldalon, illetve ezt követően a GLS-től is érkezik egy visszaigazoló e-mail.

EZZEL AZ ŰRLAPPAL CSAK ÉS KIZÁRÓLAG A NOROAMING KFT. RÉSZÉRE LEHET ENC KÉSZÜLÉKET VISSZAKÜLDENI!

A megjelölt mezők (*) kitöltése kötelező!

Kérlek, írd be a küldő személy nevét vagy cég nevet.
Kérlek, add meg az utca nevet és a házszámot.
Kérlek, add meg az irányítószámot.
Kérlek, add meg a várost.
Kérlek, add meg a kapcsolattartó nevét.
Kérlek, add meg a telefonszámot amin elérhetnek.

Kérlek, add meg az email címet.

Figyelmeztetés: A szolgáltatás a GLS érvényes Általános üzleti feltételeinek megfelelően kerül teljesítésre. A küldeményeket munkanapon 8:00 és 17:00 között veszik fel a futárok. Kérjük, ügyeljen a helyes adatok megadására, a futár a megrendelésben rögzített címen veszi fel a küldeményt. A futár a csomagot csak megfelelően becsomagolva, lezárva és sérülésmentesen veszi át. A futár nem vesz át szállítólevelet és nem vizsgálja a csomag tartalmát. A futár számára nem kell fizetned a szolgáltatásért.

EZZEL AZ ŰRLAPPAL KIZÁRÓLAG A NOROAMING KFT. RÉSZÉRE LEHET CSOMAGOT VISSZAKÜLDENI! HA MÁSNAK SZÓL A CSOMAG, AKKOR 5000 FT BEFIZETÉSE ELLENÉBEN KERÜL CSAK TOVÁBBÍTÁSRA!

A megrendelés elküldéséhez el kell fogadni a fent leírtakat.