fbpx

Fotópályázat – nyerd meg és utazz ingyen

Töltsd fel Facebook oldalunkra idei vagy tavalyi nyaralásod alkalmával készült képedet vagy videódat!

Várunk minden vicces és bolondos feltöltést, amin Te is szerepelsz, töltsd fel a Facebook oldalunkra és gyűjtsd a lájkokat!

A feltöltött “pályaművek” a bal oldali “Bejegyzések” menüpontban, a jobb oldali “Látogatók bejegyzései” fül alatt lesznek megtalálhatók. A képen is bejelölt kis nyílra kattintva tudod megnézni a feltöltött képeket, valamint onnan tudod megosztani saját oldaladon is, hogy minél több ismerősödhöz eljusson, és Te kapd a legtöbb lájkot!

A feltöltött képeken/videókon jelöld be hashtag-gel az #ENC, #NoRoaming valamint #autópályakütyü szavakat. A felöltött dokumentumok csak akkor érvényesek, ha ezt megteszed!

Nyeremények

Az első helyezett jutalma egy díjtalan ENC kütyü bérlet, amit egyszeri utazással bármilyen úti céllal igénybe vehet.
A második és a harmadik helyezett nyereménye pedig egy-egy 10 napos MiFi router bérlés.

A fotópályázat határideje és időpontjai:

Feltöltési határidő:                        2017. június 30. 12:00
Szavazás lezárása:                      2017. június 30. 12:00
Eredményhirdetés:                       2017. június 30. 14:00

 

Sok sikert kívánunk a likevadászathoz! 😀

A résztvevők a részvétellel automatikusan elfogadják a nyereményjáték hivatalos játékszabályzatát, mely az alábbi linkre kattintva érhető el: Játékszabályzat

A nyereményeket a nyertesek igény szerint személyesen vagy házhoz szállítással vehetik át. A kiszállítás költségét a No Roaming állja. A nyereményeket 2017. október 31-ig lehet felhasználni. Amennyiben idén nem utazol Horvátországba, ne csüggedj, a nyeremények átruházhatóak!