fbpx

Egy kis kitérő Zágrábnál: Designer Outlet Croatia

 

Aki járt már Parndorfban, azoknak nem kell bemutatni a Designer Outlet lánc újabb tagját Zágráb mellett.

Letenye felől érkezve, a várost elkerülő autópálya elején, az IKEA mellett található outlet center ugyan az osztráknál jóval kisebb területen, de néhány órás vásárlásra ideális kitérő lehet útban a nyaraláshoz vagy éppen a hazaérkezést kiegészítve.

A fényképek küldője évente visszatérő No Roaming ENC bérlő, aki most egy üzleti úton volt Split környékén és hazafelé ejtette útba a vásárlóközpontot, ahol finom éttermek is várják a megpihenni vágyókat.

A Designer Outlet Croatia minden nap 10 és 21 óra között várja a látogatókat, azonban utazás előtt érdemes leellenőrizni a weboldalukat, amely a horvát mellett angolul és németül nyújt információkat a márkákról és üzletekről.  Az üzletek listáját itt éred el!

Jó szórakozást és vásárlást!

 

2022-ben már az ENC-kölcsönzőtől!

Kedves korábbi megrendelőnk!
2022. január 1-jétől a No Roaming ENC üzletágát átvette az ENC-kölcsönző Kft., ezért az idei ENC bérléshez átirányítunk majd az enc-kolcsonzo.hu weboldalra!
Az ENC-kölcsönzőnél elérhető személyes átvételi lehetőséggel és a kiszámítható napidíjas rendszerrel még egyszerűbben és gyorsabban juthatsz majd az eszközhöz.
Idén is bérelj ENC-t utazásodhoz!