fbpx

Az év visszajelzése már júliusban?

 

Tegnap este hazaérkező bérlőnk e-mailjét a „tárgyi eszközről”, „blokkoló rudazatról”,  „tesztpontról „, „reakcióról” és „jelek kapcsolatfelvételéről” azonnal és egyhangúlag szavaztuk meg az év levelének!  Nekünk nagyon bejött a stílusa, a kifejezései és örülünk, hogy elégedett volt szolgáltatásunkkal. Köszönjük és várjuk az újabb „adriai vakációs utat”! 🙂

Mivel engedélyt kaptunk rá, örömmel osztjuk meg veletek!

„Tisztelt Címzett!

A tárgyi eszköz hozta a „formáját”, azaz azt a képességet, amiért is rendeltem. Július 6. és 13-i le- és visszautazási napokon használtam. Az ENC azonosítójú kapuknál a sorompói környezetet lassan és jól megközelítve egyszer egy hang volt hallható, majd nyílt a blokkoló rudazat, s szabbaddá vált a folyósó. Az első tesztpontnál, ami a schengeni külső Letenye/Gorican határrészt követő kapu volt, ott még kissé gyermeteg módon, ügyetlenkedve, messzebb a sorompótól vártam a rudazat reakcióját. Nem is jött össze. Addig kellett menni, míg megjött a „pitty”, azaz a jelek kapcsolatfelvétele, s máris szabad lett az áthajtás.

Visszafelé Zágráb környezetében az egyik ENC burkolatú pontnál, még a kapubódé előtt volt egy sorompó. Ezt megközelítve jött a hangjel, de a rudazat nem emelkedett meg. Nem volt mit tenni, elindítottam a hátrameneti fokozatot, hogy keresek egy másik ENC pontot. Kb. 10 m tolatás után egyszercsak elmozdult a sorompó, kinyílt, melyen egy autó a másik sorból átjöve bement, majd át. Ezt látva én is nekiindultam ismételten. Szerencsére a rudazat nyitott volt az érkezésemkor, már hang sem született újra, így zavartalanul mehettem tovább a bódé felé, ahol már nem volt sorompó, így tiszta volt a „pálya”.

Az eszköz segít azonnal, mivel általában némi sor mindig van a normál kapuknál, így a gyorsabb áthajtás egyértelműen adott ezen a szakaszon. Természetesen technikai zavarok, vagy egyéb gondot ne tételezzünk fel.

Összességében az eszköz bérleti konstrukciója és a logisztikai költség egy többlet, de ez alapvetően egy szolgáltatás, ami pénzbe kerül, így racionálisan számítandó kiadás. Semmi gond ezzel! Ez az ára annak, hogy gyorsabbá válhat a mozgásunk a pályakapuk esetében. Ha legközelebb lesz vakációs utunk az Adriára, akkor nem fogok habozni a szolgáltatás újbóli lefoglalására.

Üdvözlettel:

Bócsik Pál
Budapest”

Címkék:

2022-ben már az ENC-kölcsönzőtől!

Kedves korábbi megrendelőnk!
2022. január 1-jétől a No Roaming ENC üzletágát átvette az ENC-kölcsönző Kft., ezért az idei ENC bérléshez átirányítunk majd az enc-kolcsonzo.hu weboldalra!
Az ENC-kölcsönzőnél elérhető személyes átvételi lehetőséggel és a kiszámítható napidíjas rendszerrel még egyszerűbben és gyorsabban juthatsz majd az eszközhöz.
Idén is bérelj ENC-t utazásodhoz!