fbpx

2020-tól rövidül az utazási idő Brac szigeti nyaralás esetén

 

Jelsa önkormányzatának bejelentése szerint egy új, korszerűen felszerelt komp, amely lerövidíti az utazási időt, indul hamarosan a Stari Grad – Split vonalon. Görögországból érkezik a Jadrolinija flottájába.

Az új komp, amelyet „Faros”-nak fognak nevezni, valószínűleg Húsvétkor indul. 200 autó és 1000 utas szállítására lesz alkalmas. Méretét tekintve kicsit nagyobb, mint a „Tin Ujevic”.

14 csomó sebességű haladásra lesz képes, ellentétben a 2002-ben gyártott „Tin Ujevic” -el, amely 11,5 – 12 csomót hajt végre, ez azt jelenti, hogy az utazás az említett útvonalon körülbelül a korábbi 2 órával szemben 1 óra 35 percet vesz majd igénybe.

Mindkét oldalán bejáratok lesznek, ezért a be- és kirakodás ideje sokkal gyorsabbá válik majd. A komp belseje modern módon van berendezve, és a gyártás éve 2010 – a hivatalos weboldal szerint.

Bérelj időben ENC-t a 2020-as évre és élvezd a megállás nélküli utazás előnyeit.

Címkék: , ,

2022-ben már az ENC-kölcsönzőtől!

Kedves korábbi megrendelőnk!
2022. január 1-jétől a No Roaming ENC üzletágát átvette az ENC-kölcsönző Kft., ezért az idei ENC bérléshez átirányítunk majd az enc-kolcsonzo.hu weboldalra!
Az ENC-kölcsönzőnél elérhető személyes átvételi lehetőséggel és a kiszámítható napidíjas rendszerrel még egyszerűbben és gyorsabban juthatsz majd az eszközhöz.
Idén is bérelj ENC-t utazásodhoz!